Loading...

Komponentbasert Innholds håndtering

Semantisk forsterket modulært innhold for økt effektivitet, kvalitet og automatisering.

I en verden hvor publiseringskanaler raskt utvikler seg, økt personalisering og innholds konsumenters vaner endrer seg har det aldri vært mer utfordrende for innholdsprodusenter og utgivere.

Og for bedrifter som lager strukturert innhold som brukermanualer, retningslinjer og annen kompleks teknisk dokumentasjon hvor konsistent og nøyaktighet er viktig, er mulige fallgruver enda større.

Vårt XML-baserte Component Content Management System (CCMS) vil guide dine skribenter gjennom hele den redaksjonelle prosessen fra innholds produsering til publisering, med formatering håndtert automatisk over alle publiseringskanaler.

Resultatet er en dramatisk simplifisert innholds produseringsprosess som er både raskere og mer konsistent.

Konsistens ved hjelp av Komponenter

Håndter ditt innhold på komponent nivå gjennom emnebasert skribering for å revolusjonere måten ditt selskap skaper og distribuerer innhold.

Komponenter, som kan være så store som hele kapitler eller så små som et enkelt ord, er laget en gang og kan bli brukt igjen og igjen i en rekke forskjellige sammenhenger. De kan kombineres til å forme bøker, dokumenter, websider og lydfiler, dermed blir de en enkel kilde til informasjon som er konsistent over all din dokumentasjon, med oppdateringer gjort via planlagte oppgaver som validerer informasjon mot klarerte kilder online.

Og med komponenter forsterket gjennom semantisk tagging blir innholdet ditt lesbart for maskiner. Dette gir mulighet for avansert filtrering og automatisk feilsøking som gir beskjed til innholdsprodusenter når feil input blir gjort.

Hvorfor Ovitas

Vi tilbyr kundene våre cutting-edge komponent innholdsstyrings løsninger designet for deres unike redaksjon og publiserings behov. Fordi vi designer og bygger vårt CCMS fra grunnen opp kan vi skreddersy dem til hver og enkelt klient vi jobber med.

Hvis du velger å jobbe med oss vil du få akkurat den løsningen din bedrift trenger for å lage best mulig innhold. Vi kan til og med hjelpe det med å ta i bruk kjente strukturer som DITA eller DocBook, eller jobbe med deg for å lage en helt ny struktur designet spesifikt med din organisasjon i tankene.

Med andre ord, vi leverer helt spesialtilpassede løsninger som hjelper deg å lage fantastisk innhold, konsistent og systematisk.

Kontakt Oss