Loading...

Multi-plattform publisering

Fullt automatisert multi-plattform publisering som sparer tid og eliminerer feil.

Moderne forbrukere ønsker tilgang til innhold så fort og enkelt som mulig. Dette må gjøres på forskjellige måter for forskjellige forbrukere, og bedrifter som prøver å nå mest mulig mennesker med deres innhold. I dagens samfunn må bedrifter være forberedt på å bruke flere kanaler for å nå markedet.

Hvor det en gang var det trykte ord som var kongen, må bedrifter i dag tenke på websider, mobilapplikasjoner, ebøker, wikier, sosiale medier og mer. Hvis din bedrift lager innhold, er det en veldig stor sjanse du publiserer på flere av disse kanalene allerede.

Men med hver enkelt plattform som spesifiserer sin egen spesielle formaterings standarder og publiserings workflow, er publisering over flere kanaler ikke bare tidkrevende, det øker også muligheten for feil til å krype inn vesentlig, noe som ødelegger det konkrete systemet i innholdet og senker kvaliteten.

Hurtig og konsist gjennom automatisering

Vår automatiserte, multi-kanal publiseringsløsning håndterer alle detaljene for deg, som betyr dine skribenter kan lage innhold en gang i en enkel, plattform-agnostisk applikasjon, og deretter publisere over alle dine kanaler samtidig med ett klikk. Alle nødvendige formateringer og tilpasninger som trengs for hver enkelt kanal blir gjort automatisk i en helt sømløs ende-til-ende prosess.

Med ett strøk, er din redigerings workflow dramatisk gjort enklere, dermed reduserer din tid til markedet og øker kvaliteten til innholdet uansett hvilken plattform du publiserer til.

Med ett strøk, er din redigerings workflow dramatisk gjort enklere, dermed reduserer din tid til markedet og øker kvalitet og konsistensen til innholdet uansett hvilken plattform du publiserer til.

Hvorfor Ovitas?

Vi hos Ovitas tror på å gi våre kunder den aller beste servicen, vi tilbyr spesifikke skreddersydde løsninger som løser utfordringene dere møter fra dag til dag. Tross alt, ingen selskaper er like, og det er heller ikke deres publiserings behov. Det er derfor vi tar dine unike krav og leverer en multi-kanal-publiseringsløsning designet bare for deg.

Om du ser etter å spre dine publiserings outputs men ikke har budsjett til de faste utgiftene, trenger å redusere din tid til marked eller forbedre publisering effektivitet, eller bare vil ha mer kontroll over din ende til ende publiseringsprosess – kan vi hjelpe.

Over tid vil forretningsprosessen og arbeidsflyten utvikle seg, med nye teknologier og systemer konstant introdusert for å støtte dem. Resultatet er at IT-eiendom blir splittet og antall gamle systemer øker år etter år.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale