Loading...

Multi-platform Publisering

Fult automatisert multi-platform publisering som sparer tid og eliminerer feil.

Moderne forbrukere ønsker tilgang til innhold så fort og enkelt som mulig. Dessverre betyr denne typen luksus forskjellige ting for forskjellige forbrukere, og bedrifter som prøver å nå mest mulig mennesker med deres innhold må være forberedt på å bruke flere kanaler for å nå markedet.

Hvor det en gang var det trykte ord som var kongen, må bedrifter i dag tenke på websider, mobilapplikasjoner, ebøker, wikier, sosiale medier og mer. Hvis din bedrift lager innhold, er det en veldig stor sjanse du publiserer på flere av disse kanalene allerede.

Men med hver enkelt platform som spesifiserer sin egen spesielle formateringsstandard og publiserings workflow, er publisering over flere kanaler ikke bare tidkrevende, det øker også muligheten for feil til å krype inn vesentlig, noe som ødelegger det konsistente systemet i innholdet og senker kvaliteten.

Hurtig og konsistent gjennom automatisering

Vår automatiserte, multi-kanal publiserings løsning håndterer alle detaljene for deg, som betyr dine skribenter kan lage innhold en gang i en enkel, platform-agnostisk applikasjon, og deretter publisere over alle dine kanaler samtidig med ett klikk. Alle nødvendige formateringer og tilpasninger som trengs for hver enkelt kanal blir gjort automatisk i en helt sømløs ende-til-ende prosess.

Med ett strøk, er din redigerings workflow dramatisk simplifisert, dermed reduserer din tid til markedet og øker kvalitet og konsistensen til innholdet uansett hvilken platform du publiserer til, og til og med om du publiserer digitalt eller fysisk innhold.

Hvorfor Ovitas

Vi hos Ovitas tror på å gi våre kunder den aller beste servicen, vi tilbyr spesifikke skreddersydde løsninger som løser utfordringene de møter fra dag til dag. Tross alt, ingen selskaper er like, og det er heller ikke deres publiserings behøv. Det er derfor vi tar dine unike krav og leverer en multi-kanal-publiseringsløsning designet bare for deg.

Om du ser etter å spre dine publiserings outputs men ikke har budsjett til de faste utgiftene, trenger å redusere din tid til marked eller forbedre publiseringseffektivitet, eller bare vil ha mer kontroll over din ende til ende publiseringsprosess – kan vi hjelpe.

Kontakt Oss