Loading...

Vrak appen, behold dataen

Forkast appene dine

Nesten alle bedrifter trenger å lagre data for en eller annen grunn. Det er kanskje reguleringskrav å tenke på, overholdelse krav i forhold til revisjon, eller kanskje dataen har sin egen verdi og må beholdes.

Verdifull data kan ende opp i isolerte siloer, bare tilgjengelig via engang forretningskritiske applikasjoner som ikke lenger er i bruk. Disse applikasjonene er ofte dyre å opprettholde eller nærmer seg slutten av livssyklusen. Til slutt blir den ikke noe annet enn en kostbar port til dataen den inneholder.

Med Ovitas kan du bytte all kompleks data-produksjons applikasjoner du ikke trenger lenger med en simpel, ny, datatilgangsapplikasjon. Du vil ha tilgang til all din viktige data, uten å måtte betale for dyrt vedlikehold eller lisenskostnader for applikasjoner som ikke lenger er nødvendige.

Resultatet er at du kan legge ned overflødige systemer, noe som sparer deg penger og gjør hverdagen enklere.

Hvorfor Ovitas?

Hos Ovitas er vi eksperter i å aggregere data over flere systemer og gjøre det tilgjengelig gjennom en simpel applikasjon – uten å risikere dataen din. Men som med alle våre tjenester, blir vi kjent med bedriften din først. Det er ikke noen one-size-fits-all løsning til disse prosjektene. Derfor skreddersyr vi prosessen vår til dine unike krav, data og applikasjoner dere bruker.

Om dere ser etter å simplifisere din IT-eiendom ved å legge ned dyre applikasjoner som ikke lenger er i bruk, eller trenger å restrukturere din lisensmodell for å redusere kostnader – kan vi hjelpe.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale